DSC1448_v3

” Awareness is like the sun.
When it shines on things, they are transformed.”

– Tich Nath Nanh –

Ik ben Grace Wilson: crystalhealer, coach, trainer en creator. Er zit ook een danser in mij, die altijd in beweging wil zijn. Een reiziger die zich verplaatst als het nodig is, een avonturier.
Ik leer graag en onderzoek het leven, op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ben water en gebruik vuur als ik gepassioneerd raak. Ik kan aarde zijn en ook zweven in de lucht; in beide voel ik mij thuis en ik gun het mij om in balans te blijven.

Het begon al vroeg in mijn kindertijd waar ik verschillende sferen, emoties, pijntjes e.d. als een spons opnam van de omgeving. Ik wist niet waar dit vandaan kwam en ik kan me herinneren dat ik bij bezoek thuis veel onder de tafel of achter de bank zat te huilen. Het kwam en het ging weer weg. Innerlijke- en fysieke pijn nam ik makkelijk over en het maakte me soms ook ziek. Ik kon het geen plek geven en de energie bleef in mijn systeem hangen. Jaren later merkte ik dat bewegen en dansen een manier was om energie los te laten. Ik heb dit jaren gebruikt als danser, docent en theatermaker.
In de healer- en readeropleiding die ik in Groningen volgde, ontdekte ik weer een nieuwe stap. Ik leerde o.a. beter te aarden, mijn kracht te gebruiken, de energie te kanaliseren en te sturen.
In het (spiritueel) bewustzijn dat ik voelde, kon ik nog meer mijn hart openen en meer een thuis creëren in mijzelf. Dat resulteerde in een honger naar meer…….ik volgde de Merlinvortex-training en de Kristalmasteropleiding. De kristallen en stenen gaven mij nog meer voeding en kracht. Ik besloot om naast het healer- en readerschap ook de kennis en mijn liefde voor kristallen door te geven. En heel belangrijk: ik begon voor mijzelf te kiezen. Ik volgde mijn hart.

En deze ontwikkeling gaat door. In mijn praktijksessies en trainingen werk ik met kristallen. Ik kan ze niet meer wegdenken want het is een groot onderdeel van mijn leven geworden. Ik zie ze als mijn maatjes en ik communiceer met ze via het hart.
Voor mij wordt het steeds belangrijker om de verbinding te voelen met elk levend wezen vanuit liefde, respect en mededogen. Dat wil zeggen dat ik ook met liefde en respect naar mijzelf probeer te kijken waarin ik mijn grenzen bewaak.
In de afgelopen jaren heb ik mijn bedrijf (vanaf 2001) drie verschillende namen gegeven die ook een ontwikkeling hebben meegemaakt. Door steeds dichter bij mijn kern en de essentie te komen heb ik uiteindelijk voor mijn eigen naam als bedrijfsnaam gekozen.
Een naam die voor verschillende doelen staat (als een huis): Grow, Re-connection, Awareness, Communication en Education oftewel: House of Grace.
Ik nodig je graag uit om live kennis te maken, de kristallen te ontmoeten en/of een training te volgen.

Lieve groet,
Grace Wilson

Neem vrijblijvend contact met me op of plan een kennismaking!