Persoonlijke-, ziele-sessies en ontwikkeling

Een proces is jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit kost tijd omdat de transformatie ervan op meerdere niveaus word uitgewerkt. Acceptatie van gevonden innerlijke oorzaken activeert ook emoties die weggestopt zijn. Daar mag je tijd voor nemen om het te verwerken, te integreren en het weer los te laten. Je zult merken dat je dan weer ruimte schept om positieve liefdevolle energie toe te laten op deze (pijnlijke) plekken.  

De verschillende methodes die ik hanteer, werken ondersteunend bij (hulp)vragen, klachten en processen.  Ik werk op verschillende niveaus: het fysieke-, – mentale, -emotionele en spirituele vlak. Voor mij is alles met elkaar verbonden en ze zijn van invloed op elkaar . Op het moment dat je lichaam niet lekker in elkaar zit, heeft dat impact op je hele systeem. Op het moment dat je emotioneel gekwetst wordt, reageert je fysieke lichaam daar op. 

Ik geloof in de innerlijke oorzaak, waarnaar we op zoek gaan zodat duidelijk wordt waar iets vandaan komt. Bewustwording van de onderliggende oorzaak en daar zelf mee aan de slag gaan versterkt je eigen kracht en zelfstandigheid. Het is belangrijk voor mij dat je daarin je verantwoordelijkheid blijft nemen en blijft nadenken hoe dat voor jou voelt en werkt. Uiteraard met ondersteuning van mij op de achtergrond. 

Alles doe ik vanuit mijn intuïtie,  wijsheid en hoger weten. Uiteraard wordt dit ondersteund door mijn kennis, ervaring en expertise van vele jaren. Ik werk zowel op persoonlijk- als op ziele niveau om datgene te verbinden wat nodig is. Daarbij kijk ik samen met jou naar welke methodes nodig zijn.

Ik hanteer de volgende trajecten en prijzen:

Traject drie sessies: 240,00 

Traject 5 sessies: 375,00 

Losse sessies: 85,00

Mocht je nog vragen hebben, mail of bel me. 

_DSC0853

Massagehealing

Een fijne manier van ontspanning en loslaten is de massagehealing. Ik combineer de healingsenergie met massage. Enerzijds technieken uit de polariteitsmassage en anderzijds vanuit mijn intuïtie. Ik voel waar ik moet zijn en wat je nodig hebt. Samen met de healingsenergie werk ik op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Je kunt dit ontvangen vanuit een of meerdere vragen en thema’s en vanuit het gegeven wat nodig is om dat moment. Een waar cadeau voor jezelf.

DSC0873 Edit

Healing en Reading

Dit zijn methodes waarbij ik werk met universele levensenergie die wordt doorgeven via de handen, hart en ogen. Op diverse plekken in het lichaam zoals energiebanen en -punten, kunnen blokkades worden geactiveerd en weggehaald. Hierbij proberen we gezamenlijk de innerlijke oorzaak te achterhalen zodat je kunt werken aan de oorsprong van het probleem. Ik ‘read’ jouw energie, waar informatie ‘verborgen’ zit en kan helpen om de oorzaak te duiden. De informatie die ik mag doorgeven kan ik digitaal opnemen, zodat je dit later in alle rust nogmaals kunt beluisteren. Het kan zijn dat je dan pas bepaalde dingen kunt horen en begrijpen. Het geeft je inzichten en een andere kijk op de dingen.

Ik werk met  geactiveerde stenen en kristallen die ik speciaal voor jou uittest, gekoppeld aan de vraag en klacht. De werking hiervan is intens en kan als een warm bad aanvoelen. Daarbij kunnen emoties loskomen en vrij stromen.
Deze methodes werken voor diverse fysieke-, emotionele- en mentale klachten zoals hoofdpijn, buik- en gewrichtsklachten, eczeem, slapeloosheid, stress, burn-out en depressies. Vanzelfsprekend gaat het tijdens de sessie om meer dan alleen fysieke aspecten. Ze werken balancerend en ondersteunend bij de persoonlijke- en spirituele ontwikkeling in het energiesysteem.

Reading en healing zijn heel geschikt om samen in een sessie te combineren. Wil je alleen een reading of een healing boeken, dan is dat mogelijk. Voor een reading is het van belang om van tevoren je vragen (max. 5 voor 1 sessie) klaar te hebben. Een reading is geschikt voor persoonlijke vragen, relaties, je gezin, werk en opleiding.

DSC7455_1000x1500

Trajecten voor verdieping

Naast een losse sessie is het mogelijk om een traject af te spreken. Het is begrijpelijk dat je af en toe een ‘losse’ sessie wilt ontvangen, afhankelijk van wat je nodig hebt. In de afgelopen 22 jaar dat ik mijn praktijk run, merk ik dat het verdieping brengt als je in een bepaalde periode frequenter een sessie afspreekt. Dit zie ik terug bij hulpvragen en thema’s die aandacht en zorg nodig hebben. Het houdt je ook bij de les, zodat je de energie kunt vasthouden. Het kan namelijk zijn dat je tijdens de sessie van alles voelt, kunt loslaten en veel opruimt. Zodra je weer thuis bent kan dit na een paar weken weer verwateren of wordt je weer meegenomen in de dagelijkse dingen. In een traject gaan we verbinden en zorgt de energie ervoor dat je toewerkt naar je weer fijn en heel voelen. Uiteraard is dit altijd eigen keuze en bepaal jezelf wat goed is voor je. Mocht je hierover twijfelen of wil je advies, dan kunnen we telefonisch in gesprek gaan.

“De grootste openbaring is de stilte.”
– Lao Tse –

DSC7453_1000x1500

Trainingen en workshops

In mijn praktijk bied ik verschillende workshops en trainingstrajecten aan.  Rode draad is je authenticiteit ontdekken, dit ruimte geven en zichtbaar maken. Een gegeven wat op het eerste gezicht heel simpel klinkt,  maar verre van simpel is.  We kampen met vele issues en overtuigingen die we ooit hebben aangenomen om te blijven staan. Op lange termijn is dit niet meer nodig, maar we kunnen dit nog steeds ervaren als blokkades. En hoe mooi zou het zijn om weer ruimte te maken voor diegene die je ooit was. Authentiek en puur jezelf. 

In mijn aanbod vind je (online) programma’s over kristallen, chakra’s, kristalhealer en zichtbare authenticiteit. 

Heb je nog vragen of heb je behoefte aan een vrijblijvende kennismakingsgesprek, schroom dan niet mij te bellen of te mailen.

Tot ziens!

DSC7449_1000x1500

7 – Chakratraining

In het leven hebben we te maken met verschillende situaties, sferen, werk- en woonplekken en interacties tussen mensen. Er zijn veel (energetische) uitwisselingen. We reageren vanuit onze eigen referentiekaders op basis van onze eigen ervaringen, het verleden, onze angsten en overtuigingen. Ons energiesysteem in en om ons menselijk lichaam dragen verschillende aspecten en daarbinnen zetelen vele chakras. We hebben o.a. 7 grote chakra s in ons energiesysteem. Deze lopen langs het wervelkolom tot aan de kruin. Daarnaast zijn er nog vele kleintjes op verschillende plekken in ons lichaam.

Het woord chakra komt uit het Sanskriet en staat voor wiel. Deze ‘wielen’ draaien en zijn altijd in beweging. Ze nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen. Alle chakra’s spelen een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Zij hebben invloed op bepaalde functies in het fysieke-, emotionele-, mentale- en spirituele vlak.

In deze training maak je je persoonlijke helende reis door de 7 chakra’s. Je krijgt uitleg hierover en door verschillende (praktische) oefeningen te doen, leer je de energie van jouw chakra’s kennen en voelen. Elke chakra bevat z’n eigen kleur, thema’s, psychologie, ontwikkelingen en transformaties. We gebruiken diverse werkvormen zoals bewegings- en ontspanningsoefeningen, stem- en focusoefeningen, creatieve opdrachten, edelsteen/kristalwerk en visualisatie/meditatie. Door ze bewust te openen en te activeren, kunnen we ze helen en verder ontwikkelen. Bij elke chakra ontvang je een edelsteen/kristal die op de chakra inwerkt. Op de laatste dag sluiten we de training af met een ontspannende crystal-chakra-healing waarin we de chakra s onderling verbinden. In deze training is er veel persoonlijke aandacht en ruimte voor interactie en onze verhalen. 

Praktische info:

  • groepstraining 2 dagen (10-17u): € 217,00 incl. reader, 7 stenen en lunch
  • zowel live als online te boeken.

 

 

DSC7456_1000x1500

De Wijsheid van kristallen

Je hebt al diverse stenen in huis en je draagt ze bij je. Zoveel soorten stenen, zoveel betekenissen hebben ze. Elke steen heeft een eigen verhaal. Het zijn mooie pareltjes en ze geven je energie. En hoe weet je welke bij je past , hoe draag je ze en wat betekent een steen reinigen? 

In deze workshop ga je op onderzoek uit. Wat zijn eigenlijk kristallen en waar komen ze vandaan? Wat is de betekenis van een soort edelsteen en hoe ga je daarmee om? Hoe kun je zien en voelen dat ze echt of nep zijn? Naast een stukje theorie gaan we het ook hebben over intuïtie en energie. En hoe je dit kunt toepassen in verschillende vormen. 

Een interessante kennismaking voor iedereen die benieuwd is naar de werking ervan. 

Praktische info:

  • workshop van 2,5 uur
  • te boeken in een kleine setting(vrienden, collega’s, enz.)
  • kosten € 45,00 p.p. incl. een kristal 
  • tevens online te boeken(op maat)

“De Chakra training was heel bijzonder! Een meditatie met alle 7 stenen tegelijk! Het was allemaal heel spontaan, met veel humor, ook mijn lachspieren zijn 7 x getraind!”
Ruud

DSC7452_1000x1500

Kristalopleiding: van beginner tot expert

Als kristalhealer/-master heb ik al vele verschillende kristallen en edelstenen door mijn handen laten gaan Het is altijd een feestje om mijzelf te verbinden met deze geweldige energieën. Of dit nu tijdens een kristalhealing/reading is, bij advies in de winkel of tijdens een kristalworkshop.

Vanaf het eerste moment dat ik een steen in mijn handen hield, wist ik dat dit de bedoeling was. Stenen en kristallen riepen mij en ik werd er door aangetrokken. Ik kwam thuis. In de healer-/readersopleiding en kristalmaster doorleefde ik deze energieën en ik merkte hoeveel liefde en healing aanwezig was en is. Ik heb er veel voor moeten studeren en oefenen om dit op verschillende levels eigen te maken. En nog steeds ontwikkelt de kristalwereld zich. 

 

 

 

_DSC7448_1000x1500

Zichtbare Authenticiteit deel 1

Leef je pure essentie

 

Stel je voor:

Jij bent helemaal JIJ, je laat jouw unieke IK zien.

Met alle plussen en minnen, waarin

alles er mag zijn in jouw zichtbaarheid

zowel privé als in jouw werk naar de buitenwereld.

Je werkt vanuit je zielestroom en je verlangens.

De ideeën die je al lang in gedachten hebt

ga je nu neerzetten, vanuit jouw missie.

Leven en werken vanuit je hart!

En helemaal in de vorm die bij jou past!

Misschien ontdek je wel een manier die nooit is gedaan. Hoe fijn is dat!

Durf je dit aan? Durf je helemaal voor jezelf te gaan?

Los van alle verwachtingen, regels en wat men van jouw verwacht?

 

Met heel veel liefde en enthousiasme wil ik je hierbij helpen!

Graag deel ik mijn expertise van meer dan 22 jaar met jou via dit heerlijke aanbod.

 

Een programma in drie stappen

1.  Zeg Ja!

Word bewust van de noodzaak om dit intensieve transformatie-traject te volgen.

Ben je tevreden met de huidige situatie?

Wat zijn jouw behoeftes?

Zeg ja tegen het onbekende en jouw authentieke proces!

 

2. Vind jouw authenticiteit

Ontdek wie jij werkelijk bent. 

Onderzoek dit op diverse niveaus.

Hoe zie jij jezelf en hoe ziet de ander jou?

Wat is jouw plek op deze wereld?

 

3. Maak korte metten met je overtuigingen en beperkingen.

Word bewust van je blokkades en overtuigingen die jouw flow tegenhouden.

Leer via (energetische) tools hiermee te dealen.

Ervaar de ruimte voor de unieke JIJ en creëer!

zichtbare authenticiteit

Lees meer  Met hart en ziel ondernemen

Neem vrijblijvend contact met me op of plan een kennismaking!