Persoonlijke sessies en ontwikkeling

De verschillende methodes die ik hanteer, werken ondersteunend bij (hulp)vragen, klachten en processen.  Ik werk op verschillende niveaus: het fysieke-, – mentale, -emotionele en spirituele vlak. Voor mij is alles met elkaar verbonden en ze zijn van invloed op elkaar . Op het moment dat je lichaam niet lekker in elkaar zit, heeft dat impact op je hele systeem. Op het moment dat je emotioneel gekwetst wordt, reageert je fysieke lichaam daar op. 

Ik geloof in de innerlijke oorzaak, waarnaar we op zoek gaan zodat duidelijk wordt waar iets vandaan komt. Bewustwording van de onderliggende oorzaak en daar zelf mee aan de slag gaan versterkt je eigen kracht en zelfstandigheid. Het is belangrijk voor mij dat je daarin je verantwoordelijkheid blijft nemen en blijft nadenken hoe dat voor jou voelt en werkt. Uiteraard met ondersteuning van mij op de achtergrond. 

Een proces is jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit kost tijd omdat de transformatie ervan op meerdere niveaus word uitgewerkt. Acceptatie van gevonden innerlijke oorzaken activeert ook emoties die weggestopt zijn. Daar mag je tijd voor nemen om het te verwerken, te integreren en het weer los te laten. Je zult merken dat je dan weer ruimte schept om positieve liefdevolle energie toe te laten op deze (pijnlijke) plekken.  

Mocht je nog vragen hebben, mail of bel me. 

_DSC0853

Healing en Reading

Dit zijn methodes waarbij ik werk met universele levensenergie die wordt doorgeven via de handen, hart en ogen. Op diverse plekken in het lichaam zoals energiebanen en -punten, kunnen blokkades worden geactiveerd en weggehaald. Hierbij proberen we gezamenlijk de innerlijke oorzaak te achterhalen zodat je kunt werken aan de oorsprong van het probleem. Ik ‘read’ jouw energie, waar informatie ‘verborgen’ zit en kan helpen om de oorzaak te duiden. De informatie die ik mag doorgeven kan ik digitaal opnemen, zodat je dit later in alle rust nogmaals kunt beluisteren. Het kan zijn dat je dan pas bepaalde dingen kunt horen en begrijpen. Het geeft je inzichten en een andere kijk op de dingen.

Ik werk met  geactiveerde stenen en kristallen die ik speciaal voor jou uittest, gekoppeld aan de vraag en klacht. De werking hiervan is intens en kan als een warm bad aanvoelen. Daarbij kunnen emoties loskomen en vrij stromen.
Deze methodes werken voor diverse fysieke-, emotionele- en mentale klachten zoals hoofdpijn, buik- en gewrichtsklachten, eczeem, slapeloosheid, stress, burn-out en depressies. Vanzelfsprekend gaat het tijdens de sessie om meer dan alleen fysieke aspecten. Ze werken balancerend en ondersteunend bij de persoonlijke- en spirituele ontwikkeling in het energiesysteem.

Reading en healing zijn heel geschikt om samen in een sessie te combineren. Wil je alleen een reading of een healing boeken, dan is dat mogelijk. Voor een reading is het van belang om van tevoren je vragen (max. 5 voor 1 sessie) klaar te hebben. Een reading is geschikt voor persoonlijke vragen, relaties, je gezin, werk en opleiding.

Praktische info:       

 • live en online mogelijk.                   
 • 1 sessie van 1,5 uur: € 75,00
 • traject 3 sessies incl. nabellen: € 210,00 (in 1x te voldoen)
 • traject 5 sessies incl. nabellen: € 325,00  (in 1x te voldoen)
 • wekelijkse groepshealing  60 minuten: € 37,00  voor 5 sessies (strippenkaart) en twee maanden geldig.                                      
DSC0873 Edit

Walking Coaching

In deze sessie gaan we naar buiten en verbinden we het gesprek aan beweging. De zee en het strand geeft een extra dimensie waardoor we meer ontspannen, het hoofd leegmaken, stilte kunnen opzoeken en kunnen ontladen. 

De walking coaching is een combinatie van een deel in gesprek zijn en een deel in stilte om datgene te laten bezinken wat naar boven is gekomen. 

Praktische info:

 • een sessie van 1,5 uur: € 75,00
 • een sessie van 2 uur: € 90,00
 • 1-op-1 sessie
 • plek nader af te spreken
DSC7455_1000x1500
DSC0865

Massage-healing

Massage met natuurlijke etherische olie kan je helpen te ontspannen, te aarden en weer het contact met je fysieke lichaam herstellen. Afvalstoffen en emoties kunnen losgelaten worden, waardoor je  weer tot rust komt. Het masseren koppelen we aan healings-energie waarbij je verschillende lagen zoals de emotionele- en mentale energieën aan elkaar kunt verbinden.  Daarnaast werk ik met een aantal kristallen die jouw proces kunnen ondersteunen.

Naast een totale lichaamsmassage, kun je ook een schouder- of een rugmassage boeken.

Praktische info:

 • schouder-/rug-massage van 35 minuten: € 37,00
 • lichaamsmassage van 1,5 uur: € 75,00
 • lichaamsmassage van 2 uur: € 90,00

“De grootste openbaring is de stilte.”
– Lao Tse –

DSC7453_1000x1500

Trainingen en workshops

House of Grace biedt verschillende workshops en trainingstrajecten aan.  Groei, communicatie, bewustzijn, educatie en verbinding zijn aspecten die altijd terugkomen. Hier ontmoet je elkaar en deel je kennis en ervaring zodat je van elkaar kunt leren. Dit is een belangrijk uitgangspunt voor alle workshops en trainingen in mijn bedrijf. Het betekent voor mij dat iedereen uniek en waardevol is, gelijk aan elkaar en in een veilige en liefdevolle setting mag en kan groeien.

In dit aanbod vind je workshops over kristallen, chakra’s(in bedrijf),  meditatie en workshops op maat(op aanvraag). Dit zijn vaak proeverijen waar je kennis maakt met een bepaald thema, gebied en mijn werkwijze. Daarna heb je de mogelijkheid om door te stromen naar een langer traject zoals  Kristalhealer 2.0 of het traject Zichtbare Authenticiteit voor coaches en healers. 

DSC7449_1000x1500

7 – Chakratraining

In het leven hebben we te maken met verschillende situaties, sferen, werk- en woonplekken en interacties tussen mensen. Er zijn veel (energetische) uitwisselingen. We reageren vanuit onze eigen referentiekaders op basis van onze eigen ervaringen, het verleden, onze angsten en overtuigingen. Ons energiesysteem in en om ons menselijk lichaam dragen verschillende aspecten en daarbinnen zetelen vele chakras. We hebben o.a. 7 grote chakra s in ons energiesysteem. Deze lopen langs het wervelkolom tot aan de kruin. Daarnaast zijn er nog vele kleintjes op verschillende plekken in ons lichaam.

Het woord chakra komt uit het Sanskriet en staat voor wiel. Deze ‘wielen’ draaien en zijn altijd in beweging. Ze nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen. Alle chakra’s spelen een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Zij hebben invloed op bepaalde functies in het fysieke-, emotionele-, mentale- en spirituele vlak.

In deze training maak je je persoonlijke helende reis door de 7 chakra’s. Je krijgt uitleg hierover en door verschillende (praktische) oefeningen te doen, leer je de energie van jouw chakra’s kennen en voelen. Elke chakra bevat z’n eigen kleur, thema’s, psychologie, ontwikkelingen en transformaties. We gebruiken diverse werkvormen zoals bewegings- en ontspanningsoefeningen, stem- en focusoefeningen, creatieve opdrachten, edelsteen/kristalwerk en visualisatie/meditatie. Door ze bewust te openen en te activeren, kunnen we ze helen en verder ontwikkelen. Bij elke chakra ontvang je een edelsteen/kristal die op de chakra inwerkt. Op de laatste dag sluiten we de training af met een ontspannende crystal-chakra-healing waarin we de chakra s onderling verbinden. In deze training is er veel persoonlijke aandacht en ruimte voor interactie en onze verhalen. 

Praktische info:

 • groepstraining 7 avonden (20-22u): € 199,00 incl. reader en 7 stenen
 • groepstraining 2 dagen (10-17u): € 217,00 incl. reader, 7 stenen en lunch
 • zowel live als online te boeken.

 

Chakra’s in Bedrijf

Een interessante variant is de workshop Chakra’s in Bedrijf voor ondernemers. Een Special voor coaches en healers die al een praktijk runnen of een praktijk willen starten.

De verschillende aspecten van de 7 chakra’s gaan we verbinden aan jouw (toekomstige) bedrijf. Het geeft je informatie en inzichten vanuit een energetische en spirituele benadering. Hoe ziet dit eruit, hoe kun je dit helder maken en wat kun je doen om jouw bedrijf nog meer in ‘the picture’ te zetten?

Praktische info:

 • Workshop van 3,5 uur: € 43,00 incl. werkboek
 • Zowel online als live te volgen
 • Introductie voor Zichtbare authenticiteit voor een succesvolle praktijk.
DSC7456_1000x1500

De Wijsheid van kristallen

Je hebt al diverse stenen in huis en je draagt ze bij je. Zoveel soorten stenen, zoveel betekenissen hebben ze. Elke steen heeft een eigen verhaal. Het zijn mooie pareltjes en ze geven je energie. En hoe weet je welke bij je past , hoe draag je ze en wat betekent een steen reinigen? 

In deze workshop ga je op onderzoek uit. Wat zijn eigenlijk kristallen en waar komen ze vandaan? Wat is de betekenis van een soort edelsteen en hoe ga je daarmee om? Naast een stukje theorie gaan we het ook hebben over intuïtie en energie. En hoe je dit kunt toepassen en hoe het voelt in een meditatie.

Een interessante kennismaking voor iedereen die benieuwd is naar de werking ervan. 

Praktische info:

 • workshop van 2,5 uur
 • kosten € 37,00 incl. een kristal en een reader
 • tevens online te boeken(op maat)

“De Chakra training was heel bijzonder! Een meditatie met alle 7 stenen tegelijk! Het was allemaal heel spontaan, met veel humor, ook mijn lachspieren zijn 7 x getraind!”
Ruud

DSC7452_1000x1500

Kristalhealer-opleiding: van beginner tot expert

In deze periode werken we aan een vernieuwde versie van deze opleiding:  Kristalhealer 2.0.

 • Een traject van september t/m juni 2021-2022
 • Online opdrachten, live-dagen, online groepscoaching, ondersteuning op maat
 • Kennis en theorie over de kristallen en edelstenen
 • Oefenen met de energie van vele soorten kristallen
 • Kunnen toepassen van deze energieën en methodes
 • Oefenen met casussen
 • Werken met gastdocenten
 • Je eigen praktijk opzetten en de begeleiding hiervan
 • Je eigen traject uitzetten met je praktijk
 • Expert worden in je eigen traject

Binnenkort meer informatie. Houd de site in de gaten.

Voor meer vragen kun je me bellen om mailen.

 

 

_DSC7448_1000x1500

Zichtbare Authenticiteit voor een succesvolle praktijk

(voor coaches en healers)

Je hebt al een praktijk en je vraagt je af:

waar blijven die cliënten?

Je bent een startende ondernemer en je hebt net je opleiding afgerond. Je hebt je bedrijf opgericht en je denkt:

en wat nu?

Je runt al jaren een praktijk en je voelt dat het nu tijd is om meer van jezelf te laten zien:

helemaal zichtbaar zijn…..

met datgene wat je echt wil doen en waar je

heel blij van wordt….

Stel je voor:

Jij bent helemaal JIJ, je laat jouw unieke IK zien.

Met alle plussen en minnen, waarin

alles er mag zijn in jouw zichtbaarheid

zowel privé als in jouw werk naar de buitenwereld.

Leven en werken vanuit je hart!

Hoe fijn is dat!

zichtbare authenticiteit

Met heel veel liefde en enthousiasme wil ik je hierbij helpen!

Graag deel ik mijn expertise van 20 jaar met jou via mijn programma:

Zichtbare authenticiteit voor een succesvolle praktijk

 met als resultaat:

“Jouw authenticiteit is zichtbaar naar de buitenwereld

 waarmee jij de juiste doelgroep aantrekt  voor een succesvolle praktijk.”

Lees meer  zichtbare authenticiteit voor een succesvolle praktijk

Neem vrijblijvend contact met me op of plan een kennismaking!