Persoonlijke sessies

De verschillende methodes die ik hanteer werken ondersteunend bij klachten en processen en kunnen aanvullend werken met andere methodes. Het werkt op verschillende niveaus: het fysieke-, – mentale, -emotionele en spirituele vlak.
In elke sessie beginnen we met een gesprek waarbij we de vraag formuleren. Je kunt kiezen voor 1 methode. Mijn ervaring is dat het vaak een combinatie is van meerdere waarbij ze elkaar voeden en ondersteunen.

_DSC0853

Reading

Tijdens een readingsessie lees ik met toestemming de energie van jouw energiesysteem. In deze energie zit informatie ‘verborgen’ die zeer bruikbaar kan zijn. Het is een manier van coaching, waarbij ik vanuit een spiritueel invoelend vermogen werk. Dit vanzelfsprekend in communicatie met jou. De informatie die ik mag doorgeven neem ik digitaal op, zodat je dit later in alle rust nogmaals kunt beluisteren. Het kan zijn dat je dan pas bepaalde dingen kunt horen en begrijpen. Een reading geeft je inzichten en een andere kijk op de dingen. Een reading is geschikt voor persoonlijke vragen, relaties, je gezin, werk en opleiding. Een readingsessie kun je live en op afstand ontvangen. Dit is ook goed te combineren met een healingsessie.

DSC0873 Edit

Coaching

In overleg formuleren we samen de vraag en de doelstelling. Om deze twee zaken goed in beeld te krijgen, voeren we gesprekken en geef ik je oefeningen. Op deze manier maak je een bewustzijns-ontdekkingsreis. Door verschillende werkwijzen aan te reiken, leer je je gedachten en keuzes op een rij te krijgen.
Een variatie hierop is de walking-coaching waarbij we een wandeling maken op het strand.

DSC7455_1000x1500

Crystalhealing

In deze sessie werk ik met universele levensenergie die wordt doorgeven via de handen, hart en ogen. Op diverse plekken in het lichaam zoals energiebanen en -punten, kunnen blokkades worden geactiveerd en weggehaald. Hierbij proberen we gezamenlijk de innerlijke oorzaak te achterhalen zodat je kunt werken aan de oorsprong van het probleem. Innerlijke pijn kan vervolgens losgelaten worden. Ik werk met  geactiveerde stenen en kristallen die ik speciaal voor jou uittest, gekoppeld aan de vraag en klacht. De werking hiervan is intens en kan als een warm bad aanvoelen. Daarbij kunnen emoties loskomen en vrij stromen.
Deze methode werkt voor diverse fysieke-, emotionele- en mentale klachten zoals hoofdpijn, buik- en gewrichtsklachten, eczeem, slapeloosheid, stress, burn-out en depressies. Vanzelfsprekend gaat het tijdens de sessie om meer dan alleen fysieke aspecten. Healing werkt ondersteunend bij de persoonlijke- en spirituele ontwikkeling en om balans in het energiesysteem te krijgen.

DSC0865

Massage-healing

Massage met natuurlijke etherische olie kan je helpen te ontspannen, te aarden en weer het contact met je fysieke lichaam te herstellen. Afvalstoffen en emoties kunnen losgelaten worden, waardoor je  weer tot rust komt. Het masseren koppelen we aan de healingsenergie waarbij je verschillende lagen zoals de emotionele- en mentale energieën aan elkaar kunt verbinden.  Naast een totale lichaamsmassage, kun je bijvoorbeeld ook een schouder- of een rugmassage boeken.

Let op: Bij een (fysieke) klacht adviseer ik om tevens een arts te raadplegen. Diagnoses worden niet gesteld bij ons.

“De grootste openbaring is de stilte.”
– Lao Tse –

DSC7453_1000x1500

Trainingen en workshops

Je kunt diverse workshops en trainingen volgen over kristallen, energiewerk, healing en bewustzijn. Dit kan zowel individueel als in groepsverband. Tevens is een workshop op maat een van de mogelijkheden.

DSC7449_1000x1500

Mediteren kun je leren

Ik hoor mensen vaak zeggen: meditatie is moeilijk, dat kan ik niet. Meditatie kost tijd, het is te druk in mijn hoofd. Het is niet aan mij besteed.
In deze meditatielessen gaan we het hebben over wat meditatie is. Hoe je je dit eigen kunt maken op je eigen manier en wat voor jou het beste werkt. Dat betekent ook oefenen.
Naast deze lessen bied ik meditatiemomenten aan gedurende een aantal dagen in de week:
’s ochtends vroeg en einde van de middag. Je kunt deze momenten gebruiken om de dag helder te beginnen voordat je gaat werken, of de dag af te sluiten na veel drukte en hectiek.

DSC7456_1000x1500

De Wijsheid van kristallen

In deze workshop ga je op onderzoek uit. Wat is een kristal en wat is een edelsteen? Waar komen ze vandaan? Wat is de betekenis van een soort steen en hoe ga je daarmee om?
Vele vragen kun je stellen en worden beantwoord. Daarnaast leer je de verschillende stenen voelen. Een interessante kennismaking voor iedereen die benieuwd is naar de werking ervan.

“De Chakra training was heel bijzonder! Een meditatie met alle 7 stenen tegelijk! Het was allemaal heel spontaan, met veel humor, ook mijn lachspieren zijn 7 x getraind!”
Ruud

DSC7452_1000x1500

2-Daagse Chakratraining

In het leven hebben we te maken met verschillende situaties, sferen, werk- en woonplekken en interacties tussen mensen. Er zijn veel (energetische) uitwisselingen. We reageren vanuit onze eigen referentiekaders op basis van onze eigen ervaringen, het verleden, onze angsten en overtuigingen. 
Ons energiesysteem in en om ons menselijk lichaam dragen verschillende aspecten en daarbinnen zetelen vele chakra s. We hebben o.a. 7 grote chakra s in ons energiesysteem. Deze lopen langs het wervelkolom tot aan de kruin. Daarnaast zijn er nog vele kleintjes op verschillende plekken in ons lichaam. 
Het woord chakra komt uit het Sanskriet en staat voor wiel. Deze ‘wielen’ draaien en zijn altijd in beweging. Ze nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen. Alle chakra’s spelen een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Zij hebben invloed op bepaalde functies in het fysieke-, emotionele-, mentale- en spirituele vlak. 
In deze 2-daagse training maak je je persoonlijke helende reis door de 7 chakra’s. 
Je krijgt uitleg hierover en door verschillende (praktische) oefeningen te doen, leer je de energie van jouw chakra’s kennen en voelen. Elke chakra bevat z’n eigen kleur, thema’s, psychologie, ontwikkelingen en transformaties. We gebruiken diverse werkvormen zoals bewegings- en 
ontspanningsoefeningen, stem- en focusoefeningen, creatieve opdrachten, edelsteen/kristalwerk en visualisatie/meditatie. Door ze bewust te openen en te activeren, kunnen we ze helen en verder ontwikkelen.
Bij elke chakra ontvang je een edelsteen/kristal die op de chakra inwerkt. Op de tweede dag sluiten we de training af met een ontspannende crystal-chakra-healing waarin we de chakra s onderling verbinden. 
In deze training zullen we veel interactie hebben, onze verhalen delen en herkenning vinden. 
Heb je nog vragen, stel ze gerust!


_DSC7448_1000x1500

Jaartraining Kristallen, edelstenen en crystalhealing

Een (edel)steen/kristal heeft zich vele jaren, eeuwen gevormd in de aarde.  Naast de fysieke stoffen in een steen/kristal bevat het ook energieën die een bepaalde werking hebben op het fysieke-, emotionele-, mentale- en spirituele vlak. De samenwerking met stenen en kristallen kan ons ondersteunen en activeren in onze ontwikkeling en processen. Onze energieën zijn van oudsher al met de natuur verbonden. Helaas wordt door alle complexiteit en hectiek in de maatschappij deze verbinding niet meer als vanzelfsprekend gezien.
Als reactie hierop zie ik een groeiende behoefte aan en een diep verlangen om weer terug te keren naar dit gevoel. “ Weer verbinding kunnen maken met je kern en het hervinden van je kwaliteiten en kracht die je helpen het pad te lopen dat voor jou van belang is. “
De verbinding met de energie van de stenen/kristallen zijn een belangrijk onderdeel in dit proces. Ze kunnen je helpen om alle informatie te herinneren die je al bij je draagt, je intuïtie vergroten, de tools weer leren gebruiken en je durven laten raken in de hartontmoetingen met anderen. Voel je je aangesproken? Herken je dit?
Je kunt het meemaken in deze Jaartraining waarin we de communicatie met deze energieën weer openen en activeren. In vier modules leer je zoveel mogelijk over de werking van kristallen en (edel) stenen. Theorie, crystal-energiewerk, healing, reading, meditatie, visualisatie, coaching en creatieve oefeningen zijn de werkvormen die we doorlopen.
De ervaring leert dat transformatie-processen tijd en energie kosten. Om je op het werk van crystalhealer en -reader voor te bereiden is het van belang dat je ook eigen processen leert aan te pakken. De ervaring en verwerking ervan is waardevol en kun je gebruiken als begeleider.

Deze jaartraining starten we met je persoonlijke proceswerk, waarin je tevens de kristalenergie leert te voelen en toe te passen. Daarna duiken we de wereld in van de kristallen en edelstenen, waarin theorie en kennis gekoppeld worden aan energiewerk. We werken drie dagen op locatie, nl. in het kristalgebied van Idar-Oberstein(Duitsland). Dit gebied staat vol kristallen, edelstenen, kristalmijnen, kristalmusea en kristalwinkels, waardoor je hart nog meer opent.
In de modules die volgen, pakken we de verdieping waarin je leert te healen en readen met kristallen. Je leert dit toe te passen op persoonlijk niveau en m.b.t. de energie in huizen, gebieden, dieren, enz.  Je krijgt opdrachten mee naar huis, waarbij je aan de slag gaat met proef-cliënten. Daarin wordt je gecoacht en verder uitgedaagd.
In de laatste module werk je toe naar de kristallen op kosmisch niveau in de hogere dimensies, waarbij kristallen schedels meewerken.
Deze jaartraining is voor iedereen die zich meer wil verdiepen in de wereld van kristallen en energie. Enige ervaring met chakra s en energiewerk is gewenst. De chakratraining is een goede voorbereiding hierop.

Neem vrijblijvend contact met me op of plan een kennismaking!