Persoonlijke sessies en ontwikkeling

Een proces is jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit kost tijd omdat de transformatie ervan op meerdere niveaus word uitgewerkt. Acceptatie van gevonden innerlijke oorzaken activeert ook emoties die weggestopt zijn. Daar mag je tijd voor nemen om het te verwerken, te integreren en het weer los te laten. Je zult merken dat je dan weer ruimte schept om positieve liefdevolle energie toe te laten op deze (pijnlijke) plekken.  

Ik werk met trajecten waarin de sessies nauw aansluiten om jouw proces op te bouwen, te verdiepen en te integreren. We spreken van tevoren af voor welk traject je gaat kiezen. Het gaat om een commitment van twee kanten: ik bied jou een veilige plek en begeleiding op maat om voluit in je proces te  gaan en jij neemt de verantwoordelijkheid om hier aan te werken en zelfstandig mee om te  gaan.  Na dit traject kun je eventueel losse sessies afspreken voor een vervolg en onderhoud van je processen.

De verschillende methodes die ik hanteer, werken ondersteunend bij (hulp)vragen, klachten en processen.  Ik werk op verschillende niveaus: het fysieke-, – mentale, -emotionele en spirituele vlak. Voor mij is alles met elkaar verbonden en ze zijn van invloed op elkaar . Op het moment dat je lichaam niet lekker in elkaar zit, heeft dat impact op je hele systeem. Op het moment dat je emotioneel gekwetst wordt, reageert je fysieke lichaam daar op. 

Ik geloof in de innerlijke oorzaak, waarnaar we op zoek gaan zodat duidelijk wordt waar iets vandaan komt. Bewustwording van de onderliggende oorzaak en daar zelf mee aan de slag gaan versterkt je eigen kracht en zelfstandigheid. Het is belangrijk voor mij dat je daarin je verantwoordelijkheid blijft nemen en blijft nadenken hoe dat voor jou voelt en werkt. Uiteraard met ondersteuning van mij op de achtergrond. 

Alles doe ik vanuit mijn intuïtie,  wijsheid en hoger weten. Uiteraard wordt dit ondersteund door mijn kennis, ervaring en expertise van vele jaren. Ik werk zowel op persoonlijk- als op ziele niveau om datgene te verbinden wat nodig is. Daarbij kijk ik samen met jou naar welke methodes nodig zijn.

Ik hanteer de volgende trajecten en prijzen:

Traject 5 sessies 375,00 (kan in termijnen betaald worden)

Traject 10 sessies 700,00 (kan in termijnen betaald worden)

Losse sessies na een traject: 75,00

Mocht je nog vragen hebben, mail of bel me. 

_DSC0853

Healing en Reading

Dit zijn methodes waarbij ik werk met universele levensenergie die wordt doorgeven via de handen, hart en ogen. Op diverse plekken in het lichaam zoals energiebanen en -punten, kunnen blokkades worden geactiveerd en weggehaald. Hierbij proberen we gezamenlijk de innerlijke oorzaak te achterhalen zodat je kunt werken aan de oorsprong van het probleem. Ik ‘read’ jouw energie, waar informatie ‘verborgen’ zit en kan helpen om de oorzaak te duiden. De informatie die ik mag doorgeven kan ik digitaal opnemen, zodat je dit later in alle rust nogmaals kunt beluisteren. Het kan zijn dat je dan pas bepaalde dingen kunt horen en begrijpen. Het geeft je inzichten en een andere kijk op de dingen.

Ik werk met  geactiveerde stenen en kristallen die ik speciaal voor jou uittest, gekoppeld aan de vraag en klacht. De werking hiervan is intens en kan als een warm bad aanvoelen. Daarbij kunnen emoties loskomen en vrij stromen.
Deze methodes werken voor diverse fysieke-, emotionele- en mentale klachten zoals hoofdpijn, buik- en gewrichtsklachten, eczeem, slapeloosheid, stress, burn-out en depressies. Vanzelfsprekend gaat het tijdens de sessie om meer dan alleen fysieke aspecten. Ze werken balancerend en ondersteunend bij de persoonlijke- en spirituele ontwikkeling in het energiesysteem.

Reading en healing zijn heel geschikt om samen in een sessie te combineren. Wil je alleen een reading of een healing boeken, dan is dat mogelijk. Voor een reading is het van belang om van tevoren je vragen (max. 5 voor 1 sessie) klaar te hebben. Een reading is geschikt voor persoonlijke vragen, relaties, je gezin, werk en opleiding.

DSC0873 Edit

Walking Coaching

In deze sessie gaan we naar buiten en verbinden we het gesprek aan beweging. De zee en het strand geeft een extra dimensie waardoor we meer ontspannen, het hoofd leegmaken, stilte kunnen opzoeken en kunnen ontladen. 

De walking coaching is een combinatie van een deel in gesprek zijn en een deel in stilte om datgene te laten bezinken wat naar boven is gekomen. 

 

DSC7455_1000x1500
DSC0865

Massage-healing

Massage met natuurlijke etherische olie kan je helpen te ontspannen, te aarden en weer het contact met je fysieke lichaam herstellen. Afvalstoffen en emoties kunnen losgelaten worden, waardoor je  weer tot rust komt. Het masseren koppelen we aan healings-energie waarbij je verschillende lagen zoals de emotionele- en mentale energieën aan elkaar kunt verbinden.  Daarnaast werk ik met een aantal kristallen die jouw proces kunnen ondersteunen.

 

“De grootste openbaring is de stilte.”
– Lao Tse –

DSC7453_1000x1500

Trainingen en workshops

In mijn praktijk bied ik verschillende workshops en trainingstrajecten aan.  Rode draad is je authenticiteit ontdekken, dit ruimte geven en zichtbaar maken. Een gegeven wat op het eerste gezicht heel simpel klinkt,  maar verre van simpel is.  We kampen met vele issues en overtuigingen die we ooit hebben aangenomen om te blijven staan. Op lange termijn is dit niet meer nodig, maar kunnen we dit nog steeds ervaren als blokkades. En hoe mooi zou het zijn om weer ruimte te maken voor diegene die je ooit was. Authentiek en puur jezelf. 

In mijn aanbod vind je (online) programma’s over kristallen, chakra’s, kristalhealer en zichtbare authenticiteit voor startende ondernemers. 

Heb je nog vragen of heb je behoefte aan een vrijblijvende kennismakingsgesprek, schroom dan niet mij te bellen of te mailen.

Tot ziens!

DSC7449_1000x1500

7 – Chakratraining

In het leven hebben we te maken met verschillende situaties, sferen, werk- en woonplekken en interacties tussen mensen. Er zijn veel (energetische) uitwisselingen. We reageren vanuit onze eigen referentiekaders op basis van onze eigen ervaringen, het verleden, onze angsten en overtuigingen. Ons energiesysteem in en om ons menselijk lichaam dragen verschillende aspecten en daarbinnen zetelen vele chakras. We hebben o.a. 7 grote chakra s in ons energiesysteem. Deze lopen langs het wervelkolom tot aan de kruin. Daarnaast zijn er nog vele kleintjes op verschillende plekken in ons lichaam.

Het woord chakra komt uit het Sanskriet en staat voor wiel. Deze ‘wielen’ draaien en zijn altijd in beweging. Ze nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen. Alle chakra’s spelen een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Zij hebben invloed op bepaalde functies in het fysieke-, emotionele-, mentale- en spirituele vlak.

In deze training maak je je persoonlijke helende reis door de 7 chakra’s. Je krijgt uitleg hierover en door verschillende (praktische) oefeningen te doen, leer je de energie van jouw chakra’s kennen en voelen. Elke chakra bevat z’n eigen kleur, thema’s, psychologie, ontwikkelingen en transformaties. We gebruiken diverse werkvormen zoals bewegings- en ontspanningsoefeningen, stem- en focusoefeningen, creatieve opdrachten, edelsteen/kristalwerk en visualisatie/meditatie. Door ze bewust te openen en te activeren, kunnen we ze helen en verder ontwikkelen. Bij elke chakra ontvang je een edelsteen/kristal die op de chakra inwerkt. Op de laatste dag sluiten we de training af met een ontspannende crystal-chakra-healing waarin we de chakra s onderling verbinden. In deze training is er veel persoonlijke aandacht en ruimte voor interactie en onze verhalen. 

Praktische info:

 • groepstraining 2 dagen (10-17u): € 217,00 incl. reader, 7 stenen en lunch
 • zowel live als online te boeken.

 

Chakra’s in Bedrijf

Een interessante variant is de workshop Chakra’s in Bedrijf voor ondernemers. Een Special voor coaches en healers die al een praktijk runnen of een praktijk willen starten.

De verschillende aspecten van de 7 chakra’s gaan we verbinden aan jouw (toekomstige) bedrijf. Het geeft je informatie en inzichten vanuit een energetische en spirituele benadering. Hoe ziet dit eruit, hoe kun je dit helder maken en wat kun je doen om jouw bedrijf nog meer in ’the picture’ te zetten?

Praktische info:

 • Workshop van 3,5 uur: € 43,00 incl. werkboek
 • Zowel online als live te volgen
 • Introductie voor Zichtbare authenticiteit voor een succesvolle praktijk.
DSC7456_1000x1500

De Wijsheid van kristallen

Je hebt al diverse stenen in huis en je draagt ze bij je. Zoveel soorten stenen, zoveel betekenissen hebben ze. Elke steen heeft een eigen verhaal. Het zijn mooie pareltjes en ze geven je energie. En hoe weet je welke bij je past , hoe draag je ze en wat betekent een steen reinigen? 

In deze workshop ga je op onderzoek uit. Wat zijn eigenlijk kristallen en waar komen ze vandaan? Wat is de betekenis van een soort edelsteen en hoe ga je daarmee om? Hoe kun je zien en voelen dat ze echt of nep zijn? Naast een stukje theorie gaan we het ook hebben over intuïtie en energie. En hoe je dit kunt toepassen in verschillende vormen. 

Een interessante kennismaking voor iedereen die benieuwd is naar de werking ervan. 

Praktische info:

 • workshop van 2,5 uur
 • te boeken in een kleine setting(vrienden, collega’s, enz.)
 • kosten € 37,50 p.p. incl. een kristal en een reader
 • tevens online te boeken(op maat)

“De Chakra training was heel bijzonder! Een meditatie met alle 7 stenen tegelijk! Het was allemaal heel spontaan, met veel humor, ook mijn lachspieren zijn 7 x getraind!”
Ruud

DSC7452_1000x1500

Kristalopleiding: van beginner tot expert

 • 7-Maanden traject
 • Investering: 1.999,00 in 1 keer te betalen of in 7 termijnen
 • Een werkboek vol opdrachten, theorie, oefeningen, inzichten en tips
 • 7 Super live-dagen met de groep incl. dagverzorging en lunch
 • Online groepscoaching
 • 1 Persoonlijke sessie(2 uur)
 • Je eigen bedrijf opzetten en de begeleiding hiervan
 • Je eigen traject uitzetten met je bedrijf
 • Expert worden in je eigen traject
 • Volgende startdatum: 1 maart 2022

 

_DSC7448_1000x1500

Met hart en ziel ondernemen

Zichtbare authenticiteit voor jouw bedrijf

” Ik ben al jaren aan het zwoegen en aan het worstelen in mijn bedrijf. Ik sta nog steeds achter mijn diensten en toch loopt het niet zoals ik had gehoopt.”

” Ik heb net een superleuke opleiding afgerond. Ik ben enthousiast en ik sta te springen om dit neer te zetten in een bedijf. Dat is spannend, maar hoe ga ik dit doen? Waar begin ik?

“Ik merk steeds meer dat ik niet tevreden ben in mijn huidige baan. Ik verlang ernaar om mijn eigen ding te doen en eigen baas te zijn. Ik heb veel ideeën die ik graag wil uitwerken en ik merk dat ik daar energie van krijg. Tevens voel ik blokkades die ik tegenkom: kan ik het wel, wie zit op mij te wachten, durf ik deze stap te nemen?” 

 

Allemaal terechte vragen en twijfels……

Voordat ik mijn eigen bedrijf in 2001 startte, had ik heel wat jaren werk- en levenservaring opgedaan in verschillende bedrijven. Mijn ervaring, expertise en passie kon ik gedeeltelijk kwijt. Ik merkte en voelde een bepaalde beperking waardoor ik niet voluit vanuit mijn hart en innerlijk weten kon werken. 

Mijn ziel verlangde naar meer zelfstandigheid en vrijheid, waarbij ik op mijn manier mijn werk en passie kon voortzetten. Ik wist dat dit mijn weg was om te kunnen groeien en bloeien. 

Ik ben gewoon begonnen, ook al was dit ongelooflijk spannend. Ook ik had bepaalde overtuigingen en ik hoorde ze ook van mijn omgeving zoals: hoe ga je dit doen, kun je er wel van leven, er zijn al zoveel coaches-healers-docenten, wie zit er op mij te wachten? Allemaal vragen om je onzeker te maken, het van tafel te vegen en het niet te doen.

Deze laatste scenario had ik zeker in mijn hoofd. Al snel dacht ik: Ja, en dan???? Ga ik dan weer terug in de banen waar ik me beperkt voel, waar mijn ziel niet helemaal kan stromen? Twijfel twijfel twijfel….

En ik volgde mijn hart. Mijn gevoelens en verlangens waren zo sterk dat ik ‘de stoute schoenen aantrok.’ Ik vond het ergens ook wel stoer en avontuurlijk. En om te ondernemen moet je ook wel een beetje eigenzinnig en een beetje ‘gek’ zijn. Eenmaal deze beslissing nemende voelde ik dat er ook andere deuren open ging. Ik vertrouwde op mijzelf en ik vroeg de juiste mensen om raad. De inschrijving bij de Kamer van Koophandel was een feestje en de start van de manifestatie van mijn bedrijf.

Uiteraard wist ik nog niet zoveel over ondernemen. Wat ik wel wist was dat mijn hart en ziel mijn leidraad zouden worden omdat die heel sterk waren.

 

zichtbare authenticiteit

 

 

Lees meer  Met hart en ziel ondernemen

Neem vrijblijvend contact met me op of plan een kennismaking!