7-Chakratraining:

” Deze veelbelovende naam voor een training trok mijn aandacht in de agenda van ’t Westlicht. 14 mei was de eerste avond. Het was voor mij de kennismaking met het spiritueel centrum, en wat voor één. Vanaf het moment dat je daar binnenstapt voel je de positieve energie, die versterkt werd door de kennismaking met Grace en de 6 overige deelnemers aan de training. Wow, alleen al voor de spontaniteit en de energie van Grace zou je meedoen met deze training!
Vanaf het eerste moment waren we een eenheid als groep, en was het toeval dat we met 7 personen waren op een training voor de 7 chakra’s? De eerste avond mocht ieder een voorwerp meenemen en daar zijn/haar verhaal bij vertellen. Bijzonder dat 7 mensen tijdens de eerste avond al zo’n bijzondere band hadden. Elke avond werd er door Grace een meditatie gedaan, gingen we met de desbetreffende chakra ‘aan de slag’, was er ruimte om je ervaring te vertellen, en mochten we een edelsteen uitzoeken die bij die chakra hoort.
De 7e bijeenkomst was heel bijzonder, een meditatie met alle 7 stenen tegelijk. Een voor mij heel belangrijk aspect is ook dat het allemaal heel spontaan was, met veel humor, ook mijn lachspieren zijn 7 x getraind!
Ik vond het een heel leerzame ontdekkingsreis, gegeven door een geweldig inspirerende Grace.”

Ruud Verschoor

“Leuker dan je zou denken, dieper dan je zou denken. Met veel plezier heb ik deelgenomen aan de chakra training gegeven door Grace. Wat mij opviel is dat de psychologie/zelfkennis sterk verbonden is met chakra’s. Van tevoren had ik dit nooit gedacht. Je krijgt nieuwe inzichten/kijk op anderen en jezelf. Bijkomend was het super gezellig en hadden we vaak tranen van het lachen. Probeer het zelf ook eens, hier kun je geen spijt van krijgen!”

Maickel

“De training was leerzaam en waardevol. Je hebt het duidelijk verwoord, ook voor mensen die nog geen achtergrondkennis hadden. Het heeft me meer geleerd over chakra’s. De grootte van de groep vond ik ook fijn. Het voelde goed om erbij te mogen zijn, laagdrempelig en voelde me welkom door jou. Heb het gevoel dat ik nog wel bij je terecht kom.”

Mariella

“Een informatieve en heldere training als je meer wilt weten over de chakra’s en wat edelstenen kunnen doen voor je chakra’s. De manier waarop er werd lesgegeven en verteld, op een rustige manier was fijn. Weer een stukje wijzer geworden en beter in het onthouden wat het energiesysteem is en wat ik ook zeker meeneem is de wortelchakra meditatie en van je hoofd naar je gevoel en andersom.
Grace legt op een hele duidelijke en heldere manier uit. Er is ruimte voor vragen en ze probeert je overal zo goed bij te helpen. Ook het uitkiezen van de kristallen via de mail was erg behulpzaam en fijn!”

Anne-Floor

Crystal-Jaartraining:

“Aanleiding om de training tot Crystalhealing te volgen had voor mij meerdere uitgangspunten: mijn eigen ontwikkeling, de affectie met de natuur, andere mensen helpen, spiritualiteit, meditatie en reading. Op dat moment deed ik ook al Reconnection dat goed aansluit bij Crystalhealing. Eerst heb ik kennis gemaakt met Grace of het goed voelde. De cursus avonden/dagen ervaar ik als leerzaam, fijne energie, uitwisseling, ruimte voor jezelf en samenwerken.Het is voor mij een verrijking om bewust met Crystalhealing bezig te zijn.”
Esther Joziasse

Zichtbare Authenticiteit 

 

Crystalmeditatie:

” Ik was in de gelegenheid om bij Grace de Crystalmeditatie mee te maken en schrijf hierbij mijn ervaring op. Persoonlijk vind ik Grace een héél mooi mens met een warme persoonlijkheid met een mooie meevoerende stem, die vooral in de meditatie een extra dimensie geeft. Bovendien straalt ze positiviteit uit en brengt ze door haar manier van stralen en soms kinderlijke onbevangenheid (een mooie eigenschap), kleine straaltjes over op andere mensen. Ze werkt aanstekelijk. Wat ze doet, doet ze met passie en die passie voel je. Tijdens de meditatie voert ze je mee naar de kracht van de kristallen en de onderlinge verbinding van de kristallen in de ruimte waar men zit, naar de verbintenis met de kristallen over de gehele wereld heen. Ook verbind ze de harten van de mensen via de kristallen en via de harten zelf, met elkaar. Het is een mooie ervaring en zeker één die iedereen eens meegemaakt zou moeten hebben. Bij deze dus: een dikke aanrader.”
Lieve groet van Limesha

Samenwerking:

” Grace is een creatieve duizendpoot die met veel enthousiasme te werk gaat. Zij heeft veel passie voor mensen en dat zie je terug in alles wat zij doet. Of dit nu in haar danslessen met kinderen is, in een intuïtieve opleiding met cursisten, persoonlijke sessies met cliënten of het neerzetten van een cultureel evenement. Met haar snelle geest, veel power en liefde zet zij neer wat ze voor ogen heeft.”
Annette Westbroek